Borsa Bilgileri

27 Ocak 2011 Perşembe

14. ULUSLARARASI İKTİSAT ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ

EGE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
14. ULUSLARARASI İKTİSAT ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ
11-13 MAYIS 2011, BORNOVA/İZMİR
ULUSLARARASI BİLDİRİ ÇAĞRISI

Ege Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 1998 yılında Türkiye’nin ilk “İktisat Öğrencileri Kongresi”ni düzenlemiş ve ülke çapında büyük ilgi uyandıran bu organizasyonu geleneksel hale getirmiştir. 2006 yılından itibaren uluslararası boyutta düzenlenen Kongre gerek üniversite öğrencileri tarafından gerekse akademik camiada ilgiyle izlenmektedir.

 Yurtiçi ve yurt dışındaki çeşitli üniversitelerin öğrencilerine akademik çalışma yapma şansı ve tartışma platformu sunmayı amaçlayan 14. Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi, 11-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi ortaklığı ile İzmir’de düzenlenecektir. Kongre iktisat alanındaki tüm teorik ve ampirik araştırmalara açıktır.

Kongrede bildiri sunmak isteyenlerin bildiri özetlerini son gönderme tarihi 18 Mart 2011’dir. Bildiri özetleri bilgisayarda, 12 punto, Times New Roman yazı tipi ile yazılmalı, bildirinin başlığı, bildiri sahibi/sahiplerinin adı, soyadı, üniversitesi, bölümü, sınıfı, e-mail ve posta adresleri açık olarak belirtilmeli ve özet metni 1 sayfayı geçmemelidir. Bildiri özetlerinin aşağıdaki posta veya e-mail adreslerinden birine ulaştırılması gerekmektedir.
Sunulmasına karar verilen bildiriler 25 Mart 2011 tarihinde bildiri sahiplerine duyurulacaktır. Kabul edilen bildirilerin tam metin halinde gönderilmesinin son kabul tarihi  15 Nisan 2011’dir. Bildiri özetleri ve bildiri sunumları Türkçe veya İngilizce olarak yapılacaktır. Bildirilerin tam metni daha önceki yıllarda olduğu gibi CD’ye basılacaktır. Değerlendirme sonucunda en iyi bildiriler ödüllendirilecektir. Kongre programı, katılım formu ve diğer bilgiler bildirileri kabul edilmiş katılımcılara ayrıca duyurulacaktır. Kongrenin web sayfasından kongre ile ilgili bütün bilgiler edinilebilir. (http://kongreikt.ege.edu.tr; kongreikt@mail.ege.edu.tr )

ULUSLARARASI 14. İKTİSAT ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ’ ne yurtiçi ve yurtdışından tüm üniversite öğrencileri, kamu ve özel sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğretim üyeleri davetlidir.

               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder